Your restaurant in one click !

View the menu for your restaurant, discover our videos
of diet advices and cooking recipes and many more!

Apple Store Google Play Store

Le conseil du mois de notre diététicienne

Un goûter équilibré pour les enfants

Consulter tous les conseils de notre diététicienne

Le cours de cuisine du mois

Sucettes aux dattes et aux noisettes

Consulter tous les cours de cuisine

Les fruits et légumes du mois

Découvrez la rhubarbe

En Europe, on mange la rhubarbe au goût aigre principalement sucrée en dessert, dans les gâteaux ou les gratins. Elle est riche en vitamines A, C et en potassium. Elle stimule la digestion.

Idée de recette de saison: Compotée de rhubarbe et crumble de spéculoos.

Consulter les archives des fruits et légumes du mois

The recipe of the week

Ingrédients (for 4 people)

  • 250 g fresh garden peas + 50 g for decoration
  • 1/2 l chicken stock
  • 1 shallot
  • 20 g butter
  • 150 g ricotta
  • 2 sprigs of lemon balm
  • 1 lime
  • 1 dribble olive oil
  • Salt and pepper
  • 2 slices soft white bread

Préparation

Melt the butter and add the finely chopped shallot.

Brown to golden and then add chicken stock.

When the liquid boils add the fresh peas.

Simmer for 15 minutes.

Blend the preparation. Cool in the refrigerator for at least 3 hours.

Gently mix the ricotta, finely chopped lemon balm, lime zests and olive oil. Season with salt and pepper.

Fry the flat croutons that have been cut into lozenge shapes.

Serve in soup bowls, with a ricotta quenelle, the fried flat croutons, and decorate with the remaining fresh peas and a few lemon balm leaves.

Le magazine qui fait la part belle aux fournisseurs et à la politique d'approvisonnement d'Eldora